stebo Husvogner

Her kan du lese litt om folka som gir deg fritidsdrømmen. Ta gjerne kontakt om det er noe vi kan hjelpe deg med.

Solid håndverk
Bygget for Norske forhold, nøye utvalgte kvalitetsmaterialer hele veien!
Bygget på erfaring
Vi driver campingplass, rørlegger og snekkerfirma, erfaringer som kommer våre kunder tilgode.
Skreddersydd
Her er det du som er sjefen – Vi lager husvognen akkurat slik du vil ha den. Det er tross alt din fritidsdrøm.

Fritidsdrømmen

Trangt om plassen, dårlig isolert og kun til sommerbruk. Dette er en typisk campingvogn tilværelse, noe som igjen trigget oss til å ønske å tilby noe mer. Hva om vi kunne tilby en helårs løsning med god plass, spesialtilpassede løsninger til en veldig overkommelig pris? Hva om vi kunne tilby fritidsdrømmen!

Folka

Vi er Stebo – Vi gir skreddersyr din fritidsdrøm! Vi tilbyr husvogner tilpasset ditt ønske, med solid konstruksjon basert på erfaring fra våre egne yrker. Dette er husvogner som passer norske forhold.

Stein Ola Stene

Stein Ola Stene

Daglig leder

Jeg driver Orsand Camping, en familiebedrift på idylliske Frosta. Samtidig driver jeg snekkerfirmaet Stene Tømrerservice AS. Det at jeg har vokst opp med campingplass og min erfaring som håndverker, gir våre kunder trygghet om at de husvognene vi tilbyr både er av god kvalitet og tilpasset hver enkelt kunde.

Espen Husås

Espen Husås

Logistikkansvarlig

Jeg er rørlegger og daglig leder i Rørmesteran AS på Frosta. Jeg er opptatt av at hver kunde skal følges opp tett gjennom hele kjøpsprosessen og i tiden etter kjøpet. Jeg synes dette er et spennende konsept, som er meget givende å være med å utvikle sammen med gode kunder.

Hvorfor campingvogn når du kan ha husvogn?

Det var akkurat det vi tenkte. En husvogn er bedre isolert, du får større plass og ja, det ser faktisk mye bedre ut. Hvis man uansett har fast plass på en campingplass, hvorfor ikke ha det mer behagelig, ha rom til flere besøkende og ha alle fasiliteter som hjemme?

Kunden i fokus

Hos oss er det kunden som bestemmer. Siden alle våre husvogner skreddersys, så involverer vi kunden i alle prosesser. Det blir litt som å bygge hus, bare mye mye enklere! Det viktigste for oss er at du som kunde får din husvogn akkurat slik du vil ha den. Lek deg litt med vår priskalkulator så ser du hvor mye du faktisk får når du bestiller hos Stebo.

Kontakt oss

Husvogn levert av Stebo Husvogner er unik, så er det noe du lurer på så tar du gjerne kontakt.

Design av TYPES

Besøk oss

Orsandvegen 112

Frosta, 7633

Kontakt oss

977 21 756

Stein@stebo.no

Åpningstider

Man - Fre:

08.00 - 16.00