Byggesystemet

Vi har brukt vår kompetanse som håndverkere for å bygge en husvogn som tåler det tøffe norske klimaet. Vi bygger våre husvogner med kvalitetskomponenter, finishen tilpasser vi til dine ønsker. Her får du litt mer info om hvilken standard vi setter.

Gulv

Husvognen er bygd på et lakkert stålchassis med bjelkelag 48x148mm, Hunton stubbeloft (vindsperre) under bjelkelag, 18mm fuktbestandig gulvspon og 150mm isolasjon av mineralull. Vi leverer vinylbelegg fra Tarkett eller laminatgulv. Om du ønsker noe annet er det også mulig. Vi bruker kun kjente merkevarer. Kontakt oss om du ønsker mer informasjon om hvilke typer gulv vi kan tilby i våre husvogner.

Tak

Takene må tåle norske forhold! Derfor benytter vi godt dimensjonerte sperrer slik at tung snø aldri vil bli noe problem uansett om du velger flatt tak, pulttak eller saltak. Våre tak er isolert med 150mm isolasjon av mineralull. Utvendig ligger et diffusjonsåpent undertak. Vi benytter ståltakplater som kan fås i ulikt design, og innvendig bruker vi tak-ess plater i vår standardløsning.

Yttervegg

Her slipper du å tenke på maling og vedlikehold. Som standard på våre husvogner har vi utvendig kledning i PVC. Dette er et utrolig sterkt og vedlikeholdsfritt materiale. Om ønskelig kan du også få kledning i treverk eller annet materiale. Veggene har bindingsverk av tre på 36x98mm, 100mm isolasjon av mineralull og diffusjonsåpen vindsperre for å være godt rustet til de harde norske vintrene.

Innervegg

Våre innervegger er 63mm tykke og vi bruker MDF-plater fra Byggmakker som du selv kan velge design på. Ønsker du noe annet enn hva vi har som standardplater kan vi selvfølgelig levere det også.

Kjøkken

Våre husvogner er utstyrt med et stort og moderne kjøkken med integrert oppvaskmaskin, platetopp, stekeovn og ventilator. Hvitevarer fra Whirlpool, vask i granitt med armatur og en 90l varmtvannstank. Kjøkkeninnredningen og plasseringen tilpasses dine ønsker, så her er det bare å invitere gode naboer og tilberede de flotteste måltider.

Bad

Som alle andre rom i våre husvogner så tilpasses også badet etter dine ønsker. Våre standard-bad har utrolig god plass, en dusj med glassvegger på hele 800x1200m, servant med underskap og elektrisk ventilasjon. Om du velger vegghengt toalett så gjør det også renholdet mye enklere. På veggene brukes baderomsplater av typen Fibo Trespo.

Kontakt oss

Enhetene levert av Stebo Husvogner er unike, om det er noe du lurer på, ta gjerne kontakt med oss.

Design av TYPES

Besøk oss

Orsandvegen 112

Frosta, 7633

Kontakt oss

977 21 756

post@stebo.no

Åpningstider

Man - Fre:

08.00 - 16.00