Byggesystemet

Vi har brukt vår kompetanse som håndverkere for å bygge en husvogn som tåler det tøffe norske klimaet. Vi bygger våre husvogner med kvalitetskomponenter, finishen tilpasser vi til dine ønsker. Her får du litt mer info om hvilken standard vi setter.

Gulv

Husvognen er bygd på en galvanisert ramme med bjelkelag 45×125, diffusjonsåpen vindsperre, 18mm gulvspon og 100mm isolasjon. Vi leverer vinylbelegg fra Tarkett, ønsker du noe annet så er det også mulig. Vi bruke kun kjente merkevarer og leverer våre gulv med 5 års garanti. Kontakt oss om du ønsker mer informasjon om hvilke typer gulv vi kan tilby i våre husvogner.

Tak

Takene må tåle norske forhold! Det benyttes godt dimensjonerte sperrer slik at tung snø aldri vil bli noe problem om du velger flatt tak, pulttak eller saltak. Våre tak er isolert med 100mm isolasjon. Utvendig ligger et diffusjonsåpent undertak og på innsiden en dampsperre. Vi benytter ståltakplater som kan fås i ulikt design. Innvendig bruker vi tak-ess plater i vår standardløsning.

Yttervegg

Her slipper du å tenke på maling og vedlikehold. Vi har utvendig kledning i PVC som ligner den mest brukte dobbel falsede bordkledningstypen i Norge. Dette er et utrolig sterkt og vedlikeholdsfritt materiale. Veggene har bindingsverk av tre på 35×84 mm og 75 mm isolasjon for å passe norske vintre. Ellers har veggene diffusjonsåpen vindsperre samt diffusjonstett dampsperre.

Innervegg

Våre innervegger er laget av 35×72 mm bindingsverk lyddempende isolasjon på 75 mm og tapetserte veggplater fra Forestia som du selv kan være med å velge ut. Med andre ord en meget godt støyisolert vogn hvis du sammenligner det med en standard campignvogn. Våre husvogner er laget for at hele familien skal kunne nyte feriedrømmen sammen!

Kjøkken

Våre husvogner er utstyrt med et stort og moderne kjøkken, integrert oppvaskmaskin, platetopp og ventilator. Hvitevarer fra Whirlpool, vask i granitt med armatur og en 60 l varmtvannstank. Kjøkkeninnredningen tilpasses dine behov, så her er det bare å invitere gode naboer og tilberede de flotteste måltider.

Bad

Som alle andre valg på våre husvogner så tilpasses badet til dine ønsker. Våre standard-bad har utrolig god plass, en stor dusj med glassvegger på hele 800x1200mm, servant med underskap og elektrisk ventilasjon. Vegghengt toalett gjør renholdet også mye enklere. På veggene brukes baderomsplater av typen Fibo Trespo.

Kontakt oss

Husvogn levert av Stebo Husvogner er unik, så er det noe du lurer på så tar du gjerne kontakt.

Design av InfluenceMe

Besøk oss

Orsandvegen 112

Frosta, 7633

Kontakt oss

977 21 756

Stein@Stebo.no

 

Åpningstider

Man - Fre: 8 - 16

Lør: 10 - 15