Kan husvognen brukes hele året?

Vi får inn en del forespørsler om husvognene våre er godt nok isolerte til at de kan brukes hele året, eller om de bare egner seg til bruk i sommerhalvåret.

Vi i Stebo er opptatt av at våre husvogner skal kunne brukes hele året, og tåle de tøffe vintrene som vi ofte har her til lands.

Det kan bli både mye og tung snø om vintrene, og derfor bruker vi godt dimensjonerte sperrer i våre tak, slik at de skal tåle den belastningen. Dette gjelder uansett hvilken taktype du velger, og du kan stole på at alle tak på våre husvogner er trygge valg.

Vi bruker mineralull som isolering, og i våre standardmodeller bruker vi 150mm i taket. Utenpå sperrene ligger et diffusjonsåpent undertak. Et diffusjonsåpent undertak er både vanntett og vindtett samtidig som det slipper ut eventuell damp som kommer innenfra.

Vi benytter takplater av stål som forøvrig fås i ulike design, og disse er svært holdbare og tåler tøft vær.

Gulv kan være en synder i forhold til varmetap, men ikke på våre husvogner. Vi bruker Hunton Stubbeloft under bjelkelaget, 18mm fuktbestandig gulvspon som undergulv og 150mm mineralull som isolasjon.

Hunton Stubbeloft er en vindavstivende og robust vindsperre godkjent av SINTEF Byggforsk. Den magasinerer fukt, kondenserer ikke og isolerer godt mot kulde. Dette bidrar til et godt å lunt innemiljø, og du skal ikke være redd for kalde gulv og varmetap hos Stebo Husvogner.

Som standard har våre husvogner ytterkledning i PVC, og det er et sterkt materiale som tåler nordiske vinterstormer. I veggene bruker vi bindingsverk av tre og 100mm mineralull som isolasjon. Ytterveggene i husvognene våre har i likhet som taket, diffusjonsåpen vindsperre, så de er godt rustet for vinteren.

Siden vi bygger husvognene våre selv, har du som kunde mange valgmuligheter, både når det gjelder materialer og hvordan du vil ha det.

Hvis du for eksempel ønsker enda tykkere isolasjon, så ordner vi gjerne det.

Men det må sies at det skal ikke være nødvendig, da vår standardutrustning på oppbygging, materialvalg og isolasjon er beregnet på de værforholdene vi har i Norge.

Hvis du ønsker en husvogn som du kan bruke hele året, kan du være trygg på at Stebo Husvogner er et alternativ å stole på!

Hvis du har spørsmål eller noe lurer på noe, nøl ikke med å ta kontakt, så hjelper vi deg så godt vi kan!

Kontakt oss

Enhetene levert av Stebo Husvogner er unike, om det er noe du lurer på, ta gjerne kontakt med oss.

Design av TYPES

Besøk oss

Orsandvegen 112

Frosta, 7633

Kontakt oss

977 21 756

post@stebo.no

Åpningstider

Man - Fre:

08.00 - 16.00