Ikke bare husvogner, nå også som fritidsbolig og bolig!

Stebo har lenge produsert husvogner, og nå tar vi det et hakk videre med å tilby norskproduserte enheter som er godkjente som fritidsbolig og bolig

Det er en økende interesse i Norge med husvogner, minihus og lignende som helårsbolig. For noen er det snakk om økonomiske årsaker, andre ønsker å sette et minst mulig miljøavtrykk, og noen ønsker rett og slett bare å bo i mindre hus. Dette er noen av mange årsaker til at minihus blir stadig mer populært.

Stebo husvogner har fått veldig mange forespørsler med spørsmål om man kan bruke husvogn som hytte eller hus. Slik det er i dag, kan man også bruke husvogn som både fritidsbolig og bolig, om man får godkjent en søknad om dispensasjon fra enkelte tek-17 krav. Vi i Stebo ønsker å tilpasse oss markedet, så den stadig økende etterspørselen i kombinasjon med at ikke alle kommuner gir dispensasjon, førte til at vi utviklet enheter som tilfredsstiller kravene for både fritidsbolig og bolig.

Vi skreddersyr våre husvogner etter kundens ønsker og behov, der vi har veldig stort spillerom over hva som er mulig. På de to nye modellene har vi ikke de samme mulighetene for like store endringer, men det vil la seg gjøre å tilpasse også disse etter kundens ønske.
Vår husvognmodell Nordlys er inspirasjonen til de to nye modellene, der dens moderne fasade og romslige planløsning er basen for utviklingen av våre fritids- og boligenheter. Våre to nye modeller vil være like, der kun små forskjeller på spesifikasjoner skiller de to.

Ikke behov for dispensasjonssøknad

Etter en god periode med arbeid er vi nå i mål, og modellene Stebohytta og Stebohus har kommet til verden. For mer info om de, klikk på navnene eller gå til fanen «modeller» og deretter velge hvilken modell du vil se mer på. Vi er glade for å kunne tilby enheter som ikke trenger dispensasjonssøknad, og nå kan alle ha mulighet til å bo i minihus, uavhengig av hvilken kommune de bor i. Stebo har gode samarbeidspartnere som kan ta seg av byggesøknad til kommunen eller andre tiltak som krever ansvarlig søker.

Ta kontakt!

Kunne du ha tenkt deg et hus eller en hytte til en veldig konkurransedyktig pris, ta kontakt med oss. Har du et område eller en eiendom du ønsker å videreutvikle for fritidsboliger eller boliger, kanskje kan vi se på en løsning sammen?

Kontakt oss

Enhetene levert av Stebo Husvogner er unike, om det er noe du lurer på, ta gjerne kontakt med oss.

Design av TYPES

Besøk oss

Orsandvegen 112

Frosta, 7633

Kontakt oss

977 21 756

post@stebo.no

Åpningstider

Man - Fre:

08.00 - 16.00