Endelig er de nye modellene her!

Nordlys og lykkeliten

Stebo husvogner har hatt Harmoni og Havbris tilgjengelig helt siden vi startet opp i 2018. Vi jobber stadig med videreutvikling, og nå kan vi endelig lette på sløret å tilby to helt nye modeller, Nordlys og Lykkeliten. 

Vi ville ha mer variasjon i utvalget vårt, og med det i bakhodet har vi nå laget en moderne modell og en rimeligere modell. Målet vårt er at alle som vil ha husvogn, skal finne en de liker hos oss i Stebo.

Her kommer en liten introduksjon av våre nye modeller.

Nordlys

Vi har lenge ønsket å få til en mer moderne og nordisk fasade på husvognene, og nå er den endelig her. Nordlys har den samme fine planløsningen som Harmoni, men har fått et luksuriøst løft på fasaden. 

For å gi husvognen et moderne uttrykk har vi valgt å gå for en vedlikeholdsvennlig trekledning med vinduer i antrasitt.

Denne kombinasjonen ble virkelig flott, og gir et røft men samtidig stilfullt uttrykk.

Vi skulle bygge oss kontor, og da ble prototypen av Nordlys til.

Den største forskjellen ligger kanskje i fronten på husvognen. Her har du muligheter til å velge to forskjellige fronter, en liten og en stor. Den lille fronten bygger ut ca 30cm fra husvognen og er uten gulv, mens den store stikker ut ca 170cm og har gulv.

Med stor front har du muligheten til å få den perfekte kosekrok, og du kan velge om du vil ha vindu på bare en vegg eller begge. Kanskje du vil nyte frokosten i morgensola fra denne miniterrassen?

Liten front

Stor front med ett vindu

Stor front med to vindu

Et naturilg uttrykk

Ønsker du en husvogn som sklir rett inn i de naturlige omgivelsene og som skiller seg ut fra en vanlig husvogn? Ja da er Nordlys husvognen for deg! For mer info, klikk her. 

Lykkeliten

Trenger man noe stort og fancy for å være lykkelig? Vi velger å tro at man kan være lykkelig selv med en liten husvogn.

Lykkeliten er vår økonomimodell, og er en del mindre enn de andre husvognene vi har(8,5×3,2m). Lykkeliten har to soverom, komplett bad, og en liten stue og kjøkken i åpen løsning i midten.

For å kunne få ned prisen på husvognen måtte vi virkelig i tenkeboksen, men vi fant løsninger som gjorde det mulig uten at det gikk på bekostning av kvaliteten. Vi bruker den samme gode oppbygningen som på de andre husvognene, men har andre materialer innvendig og en redusert utstyrsliste. 

Den største synlige forskjellen er at vi byttet ut vegg- og takplatene innvendig med trepanel, bortsett fra inne i dusjen der det nå er flislagt. Trepanelet kan males, så her kan du få akkurat den fargen du måtte ønske deg.

Ønsker du deg en husvogn, men samtidig spare penger?

Lykkeliten selges som en «pakke» til fastpris og kan ikke skreddersys på samme måte som de andre. 

Med disse tiltakene så klarte vi å presse ned prisen betraktelig, og en komplett Lykkeliten inkludert platting koster 490 000kr. 

Ønsker du deg en husvogn, men samtidig spare penger? Gå for en Lykkeliten da vel!

For mer info, klikk her.

Kontakt oss

Husvogn levert av Stebo Husvogner er unik, så er det noe du lurer på så tar du gjerne kontakt.

Design av TYPES

Besøk oss

Orsandvegen 112

Frosta, 7633

Kontakt oss

920 53 778

post@stebo.no

Åpningstider

Man - Fre:

08.00 - 16.00