Endelig er den nye modellen her!

Nordlys

Stebo husvogner har hatt Harmoni og Havbris tilgjengelig helt siden vi startet opp i 2018. Vi jobber stadig med videreutvikling, og nå kan vi endelig lette på sløret å tilby en helt ny modell, Nordlys. 

Vi ville ha mer variasjon i utvalget vårt, og med det i bakhodet har vi nå også laget en moderne modell. Målet vårt er at alle som vil ha husvogn, skal finne en de liker hos oss i Stebo.

Nordlys

Vi har lenge ønsket å få til en mer moderne og nordisk fasade på husvognene, og nå er den endelig her. Nordlys har den samme fine planløsningen som Harmoni, men har fått et luksuriøst løft på fasaden. 

For å gi husvognen et moderne uttrykk har vi valgt å gå for en vedlikeholdsvennlig trekledning med vinduer i antrasitt.

Denne kombinasjonen ble virkelig flott, og gir et røft men samtidig stilfullt uttrykk.

Vi skulle bygge oss kontor, og da ble prototypen av Nordlys til.

Den største forskjellen ligger kanskje i fronten på husvognen. Her har du muligheter til å velge to forskjellige fronter, en liten og en stor. Den lille fronten bygger ut ca 30cm fra husvognen og er uten gulv, mens den store stikker ut ca 170cm og har gulv.

Med stor front har du muligheten til å få den perfekte kosekrok, og du kan velge om du vil ha vindu på bare en vegg eller begge. Kanskje du vil nyte frokosten i morgensola fra denne miniverandaen?

Liten front

Stor front med ett vindu

Stor front med to vindu

Et naturilg uttrykk

Ønsker du en husvogn som sklir rett inn i de naturlige omgivelsene og som skiller seg ut fra en vanlig husvogn? Ja da er Nordlys husvognen for deg! For mer info, klikk her. 

Kontakt oss

Enhetene levert av Stebo Husvogner er unike, om det er noe du lurer på, ta gjerne kontakt med oss.

Design av TYPES

Besøk oss

Orsandvegen 112

Frosta, 7633

Kontakt oss

977 21 756

post@stebo.no

Åpningstider

Man - Fre:

08.00 - 16.00