Norskproduserte husvogner

Landets eneste Norske produsent av husvogner

Stebo Husvogner har siden oppstarten importert husvogner fra Polen, dette er vogner av veldig god kvalitet men vi har hele tiden kunne tenkt oss å tilby husvogner med et mer nordisk preg. Tanken om å en dag produsere våre egne husvogner har alltid vært der, men nå var det på tide å gjøre noe med det!

Gleden var stor da Stebo Husvogner fikk beskjed fra Innovasjon Norge om innvilget utviklingstilskudd for å kunne videreutvikle husvognene! Disse midlene skal gå til å utvikle en prototyp med et mer norsk uttrykk, og vi kunne nå gå i gang med å produsere våre egne husvogner i Norge!

Vi kan derfor nå som eneste produsent i Norge tilby 100% norskproduserte husvogner!
Dette gjør at vi kan bygge vognene akkurat som vi vil, tilpasse mye mer for kunden og være sikre på kvaliteten fra første planke til ferdig produkt.

Vi har nå etablert et produksjonslokale på Frosta i Trøndelag og har i dag syv personer på fabrikken. Vi har kapasitet til å produsere omtrent 50 husvogner i året. Vi har også involvert Norconsult som hjelper oss med å bygge så kostnadseffektiv, produktivt og bærekraftig som mulig, med god kvalitet på sluttproduktet. Fra du bestiller en husvogn av oss så tar det kun fem uker til vognen er ferdigstilt. Vi har også som mål å ha husvogner på lager for raskere levering på sikt.

Foreløpig har vi to standardmodeller tilgjengelig og de er på mellom 40-50 kvadratmeter. Vi er opptatt av at kunden skal få tilrettelagt mest mulig etter sine behov og ønsker. Vi lager derfor en plan sammen med kunden med utgangspunkt i en av standardmodellene, for så å kunne gjøre individuelle justeringer i plan- og fasadeløsning i etterkant.

Vi bygger dem så brede som vi kan i forhold til å kunne frakte dem på veien, men hvis noen ønsker større vogn, så ordner vi det også. Da kan vi lage flere moduler å sette de sammen etterpå. Vi kan også levere med terrasse eller platting ferdig montert.

Godt isolerte husvogner

Husvognene må være godt isolerte, og de bygges opp av vanlig reisverk, med mineralull og vindsperre på utsiden. Per i dag har husvognene pvc-kledning, men vi ønsker å kunne bruke treverk som også vil være mer bærekraftig. På sikt vil det også komme flere modeller av de nye norske husvognene. Det finnes mange muligheter og vi tenker allerede på modeller med balkong, glassfront eller mer vindusflate. Vi vil få flere varianter rent utseendemessig. Som gir oss et bredere spekter av tilpasninger for våre kunder.

Regelverk for husvogner

Regelverket rundt dette med husvogner har vært litt diffust, men nå kommer det heldigvis forskrifter. Husvognene vil bli kategorisert som en campingenhet, men samtidig kan kommunene gi dispensasjon slik at folk kan bruke den som bolig også. Dette åpner for litt flere muligheter. Vi jobber også med å kunne få husvognene tilpasset slik at de fyller forskriftene for bolig.

Vi har fått telefoner fra folk som ønsker seg noe mindre enn et stort hus etter at alle barna har flyttet hjemmefra, og de ønsker ikke leilighet av flere grunner, blant annet for at de vil ha hage. Da er husvogn tingen som man kan få bo i permanent. Vi har akkurat levert en husvogn til Andøya som fungerer som kårbolig.

Ønsker du å se på en ferdig husvogn så finnes det visningsmodeller på Orsand Camping på Frosta. Du kan også få bli med å se på produksjonen av din nye husvogn på vårt produksjonslokale.

Vi ønsker alle som er interessert i husvogner velkomne til å ta kontakt med Stebo Husvogner, vi garanterer en god pris og topp kvalitet!

Stein Ola Stene
Daglig leder
Stebo Husvogner AS

Kontakt oss

Enhetene levert av Stebo Husvogner er unike, om det er noe du lurer på, ta gjerne kontakt med oss.

Design av TYPES

Besøk oss

Orsandvegen 112

Frosta, 7633

Kontakt oss

977 21 756

post@stebo.no

Åpningstider

Man - Fre:

08.00 - 16.00