Fornyøde husvogn kunder

Det ble ny husvogn

Paret har sett på hytte ved sjøen, men innsett at enten blir det for dyrt, eller så blir det langt hjemmefra, eller den blir i for dårlig stand. Så de bestemte seg for å  oppgradere her på Orsand camping i stedet. Dagens eier og driver, Stein Ola Stene, er medeier i et nytt firma som leverer husvogner. Samboerparet bestemte seg for å investere i ei husvogn som skulle skreddersys etter deres behov i dialog med Stein Ola. De fikk velge farger og  innredning, og i stedet for tre soverom, slik modellen på 50 kvadratmeter egentlig er, ønsket de seg kun ett soverom og i stedet større oppholdsrom og kjøkken. De får jo ekstra sengeplass i spikerteltet og ønsket seg et trivelig oppholdsrom. – Fordi det gikk via Stein Ola, kunne vi planlegge med ett soverom, men det var første gang produsenten leverte en slik variant av husvogna. Med våre 70 kvadratmeter totalt, føler vi at vi har all den plassen vi trenger. De to synes det har vært spennende å være vitne til et generasjonsskifte i drifta av campingplassen. Det var Steinar Stene som startet, nå har sønnen overtatt, og noen endringer blir det, naturlig nok. Men at kårkaill’n fortsatt bidrar, synes de er  positivt. – De er like hjelpsomme og enkle å få tak i begge to.

Lysløypa og Frostastien

Like i nærheten av campingen ligger den nye lysløypa ved Solheim, dit drar de ofte for å gå på ski om vinteren. – Når vi har gått på ski, drar vi tilbake hit og tenner på bålpanna. Dette er virkelig fristedet vårt. Å kunne bo i sjøkanten, og være omgitt av skog og mark, setter de stor pris på. De er blitt flittige brukere av Frostastien. – Vi finner alt vi trenger på butikkene på Frosta. Ellers drar vi ofte til Tautra, og deltar på de lokale festivalene.

«Et feriested må være enkelt tilgjengelig, hvis ikke blir det ikke brukt», mener Pål Marken og Hege Agathe Ervik Botn.

Utenfor husvogna står det parkert to blanke Harley Davidson. – Ja, når været tillater det, tar vi syklene, forteller de. Det er på Orsand camping på Frosta paret har funnet sitt fristed, i akkurat passe avstand fra Trondheim. Det er lørdag, han har nettopp kommet tilbake fra jobb i Trondheim. Denne helga blir det bare de to, men rett som det er får samboerparet besøk av slekt og venner, barn og barnebarn. Derfor har de satt inn dobbel- og enkelkøye i begge  soverommene i spikerteltet som de selv bygger.

Bruker hele året

Pål og Hege besøkte venner på Orsand camping. De falt for den korte vegen fra Trondheim, for utsikten og ikke minst for kveldssola. Det var for 7 år siden. Siden den gang har de hatt fast plass og har bodd i  husvogn helt fra starten. Men nå har de  Byttet plass og fått ny vogn, og kunne ikke hatt det bedre. – Vi er i byggefasen ennå, men her skal det bli terrasse hele vegen rundt, forteller de og peker. Det beste med denne campingplassen er roen og freden, synes de. – Og at det er sånn orden overalt, tilføyer de når de får tenkt seg om. Og forteller at om vinteren bruker de fellesanlegget som er veldig rent. – At plassen ikke er for stor, er noe vi setter pris på, forteller Pål. Og så er det ikke værhardt her. Hit kan vi dra hele året, vi gleder oss til helgene. I motsetning til om vi hadde hatt hytte, trenger vi ikke å tenke på snø og framkommelighet. Her blir det brøytet og strødd, vi kan kjøre fra dør til dør.

Kontakt oss

Enhetene levert av Stebo Husvogner er unike, om det er noe du lurer på, ta gjerne kontakt med oss.

Design av TYPES

Besøk oss

Orsandvegen 112

Frosta, 7633

Kontakt oss

977 21 756

post@stebo.no

Åpningstider

Man - Fre:

08.00 - 16.00